Er du et barn i 0., 1., 2. eller 3. klasse med lyst til at udfordre og udvikle din motorik og fysikske kunnen, så er TurboUngerne måske noget for dig.

Vi skal ud af balance og finde balancen igen. Der skal hoppes, springes, løbes, krybes, larmes og tosses mens vi udøver og øver os i de grundlæggende gymnastik og begynder spring øvelser. Vi kommer til at hygge os i et højt tempo med fantasi og leg, mens vi styrker vores krop, smidighed og kontrollen af den.
 


Freja.png

Instruktør: Lykke Møller Iversen

Jeg er mor til 3 livsglade unger, som elsker at tumle og være vilde. Det er det vigtigt for mig, at de kommer til at bevæge sig og udfordre deres krop, så de bliver ved med at opdage, hvor forunderlig den er. Da vi flyttede til Viby i 2011 var der ikke plads på forældre/barn holdet, og jeg besluttede mig derfor for selv at melde mig som instruktør. Jeg blev så glad for det, at jeg har valgt at forsætte, og har siden haft puslinge, forældre/barn og indskolings hold. I år har jeg et forældre/barn hold og holdet for børn i 0.-3. klasse.


Klara.png

Hjælpetræner: Sofie Adamson

Hej jeg hedder Sofie, og jeg er 16 år gammel. Jeg er ”gammel” gymnast og synes at det er noget at det sjoveste man kan lave.  I min fritid går jeg til klaver og træner i roskildeDet her er mit 3. år som hjælpetræner til gymnastik springhold.
 


Kathrine.jpg

Hjælpetræner: Caroline

 


Jeppe.png

Hjælpetræner: Kristian

 


Drea.jpg

Hjælpetræner: Lykke J

Torsdag kl. 17.00 - 18.15

Dåstrup Hallen

Lang sæson
september - maj

Pris: 700 kr.