Er du et barn i 0., 1., 2. eller 3. klasse med lyst til at udfordre og udvikle din motorik og fysikske kunnen, så er TurboUngerne måske noget for dig.

Vi skal ud af balance og finde balancen igen. Der skal hoppes, springes, løbes, krybes, larmes og tosses mens vi udøver og øver os i de grundlæggende gymnastik og begynder spring øvelser. Vi kommer til at hygge os i et højt tempo med fantasi og leg, mens vi styrker vores krop, smidighed og kontrollen af den.

I foråret deltager holdet i foreningens forårsopvisning. Det er valgfrit at deltage, men det er en hyggelig og spændende dag, hvor vi får lov at vise vores familier og venner, hvor meget vi har lært. I den forbindelse får ens opvisningstøj. Foreningen giver 50 kr til tøjet, men der plejer at være egenbetaling på omkring 100-150 kr. Efter opvisningen der tøjet jeres.


Freja.png

Instruktør: Lykke Møller Iversen

Jeg er mor til 3 livsglade unger, som elsker at tumle og være vilde. Det er det vigtigt for mig, at de kommer til at bevæge sig og udfordre deres krop, så de bliver ved med at opdage, hvor forunderlig den er. Da vi flyttede til Viby i 2011 var der ikke plads på forældre/barn holdet, og jeg besluttede mig derfor for selv at melde mig som instruktør. Jeg blev så glad for det, at jeg har valgt at forsætte, og har siden haft puslinge, forældre/barn og indskolings hold. I år har jeg et forældre/barn hold og holdet for børn i 0.-3. klasse.


Klara.png

Hjælpetræner: Caroline


Kathrine.jpg

Hjælpetræner: Amanda

 


Jeppe.png

Hjælpetræner: Kristian

 


Drea.jpg

Hjælpetræner: Lykke J

Torsdag kl. 17.00 - 18.15

Dåstrup Hallen

Mellemlang sæson
5. september - 30. april

Pris: 650 kr.