Så er det tid til at udfordre dig selv. Holdet er for alle, der synes det kunne være sjovt at prøve kræfter med spring/rytme gymnastik. Vi starter helt fra bunden med de basale øvelser i gymnastikken og arbejder os stille og roligt frem. Vi vurderer ud fra holdets sammensætning, hvor hurtigt vi kan gå frem. Der er plads til både nybegyndere og øvede gymnaster, alle skal nok blive udfordret.

Vi starter hver træning med en god og hård opvarmning. Vi kommer hele kroppen igennem. så vi får styrket musklerne og får sved på panden. Det er altid super sjovt at træne mange sammen, så vi glæder os til en fest hver torsdag aften sammen med jer.


Maria.jpg

Instruktør: Marie Grønkjær

Hej, mit navn er Marie, og jeg er 32 år. Jeg har været træner på spring/rytme-mix-holdet i Viby IF i fire år og har tidligere været træner på flere forskellige hold i Nivå Gymnastikforening, hvor jeg også selv som barn/teenager gik til idrætsgymnastik på eliteniveau i næsten 10 år. Derudover har jeg stiftet kendskab til springgymnastikken i USG i København, hvor jeg også var konkurrencegymnast i nogle år. Jeg håber, at jeg som træner kan videregive den glæde, jeg har/har haft ved foreningsgymnastik både i form af sjov og ballade, men også glæden ved at lære nye tricks.


Lene.jpeg

Instruktør: Lene Ploug

Jeg er 33 år. Mor til 2. Jeg er har undervist i spring/rytme gymnastik i snart 18 år. Halvdelen af tiden har jeg undervist i konkurrence gymnastik som jeg også selv har dyrket i mange år og den anden halvdel har været i opvisnings gymnastik. Jeg glæder mig til at udfordre børnene, gøre dem dygtige og glade for at dyrke spring/rytme gymnastik.


Torsdag kl. 20.15 - 22.00

Dåstrup Hallen

Lang sæson
5. september - 4. juni

Pris: 650 kr.