Er du en modig, sej og glad dreng eller pige på mellem 3-5 år, som elsker at lege og have det sjovt og gerne vil lave gymnastik? Så er dette hold noget for dig. Vi skal lære gymnastikken at kende gennem balance, styrke, kolbøtter, lege og meget andet sjov. Så tilmeld dig nu!! Forældre er velkomne i hallen den første gang, men ellers må de sidde i omklædningsrummet og vente, mens vi lærer gymnastik. 

mvh. Freja og Kristine


Kristine.jpg

Instruktør: Kristine Bagers

Jeg hedder Kristine og er 19 år gammel og går på Roskilde Katedralskole i 3. g. Jeg har selv været spring gymnast siden jeg var 7 år gammel og går stadig til det. Derudover har jeg været træner for både børn i aldersgruppen 3-5 år, men også fra 8-12 år. Jeg elsker gymnastik og vil meget gerne åbne børns øjne for gymnastikken og lære dem en helt masse gennem sjov og leg


Freja.png

Instruktør: Freja Jespersen

Hej jeg hedder Freja og er 18 år og går på handelsskolen i Roskilde i 3.g. Jeg har ikke selv nogle gymnastiske erfaringer, men har erfaringer som både hjælpetræner og træner for små gymnaster i alderen 3-5 år. Selvom jeg ikke har været gymnast, har jeg mod på at lære dit barn gymnastik, gemmen lege, fjol og smil.


Klara.png

Hjælpetræner: Klara

Jeg hedder Klara og jeg er 15 år gammel. Jeg går i 9.a. på Dåstrup skole. Jeg har selv været gymnast i Teamgym i Gadstrup i 5 år, jeg stoppede da jeg var 12 år. Jeg har været hjælpetræner i 2 år. Jeg ser frem til en god sæson.


Kathrine.jpg

Hjælpetræner: Kathrine

 

Onsdag kl. 17.00 - 18.00

Peder Syv Skolen
Den Store Sal

Lang sæson
september - maj

Max. 25 deltagere

Pris: 550 kr.