Holdet er for drenge og piger - letøvede og øvede - i alderen 9-14 år, som er klar på gymnastiske udfordringer og på at give den max gas. Der vil blive øvet spring på både airtrack og minitrampolin, og det forventes at gymnasterne på forhånd kan udføre: en kolbøtte uden at bruge hænderne til at komme op, stå på hænder opad en væg, vejrmølle, araberspring, ophop i mini-trampolin og salto med modtagning i mini-trampolin.

For at gøre træningen sjovere og for at højne sikkerheden for alle parter, vil det desuden være et krav, at barnet kan høre efter, koncentrere sig og følge enkle regler. Da der vil være fokus på god teknik, vil der blive brugt en del tid på grundtræning og forøvelser til sværere spring.

Der er 30 pladser på holdet, som tildeles efter først-til-mølle-princippet. Da vi planlægger træningen med afsæt i ovennævnte letøvede/øvede niveau, vil vi forbeholde os retten til at rykke gymnaster til foreningens andre hold, fx basis-springholdet, hvis vi vurderer, at deres niveau passer bedre der. Det er målet, at gymnasterne i slutningen af sæsonen kan fremvise flotte spring på airtrack og i mini-trampolin. Da vi regner med at holdet deltager i 2-3 opvisninger til foråret, må der påregnes en udgift til opvisningsdragt. Vi glæder os til en fed sæson!


Maria.jpg

Instruktør: Marie Grønkjær

Hej, mit navn er Marie, og jeg er 32 år. Jeg har været træner på spring/rytme-mix-holdet i Viby IF i fire år og har tidligere været træner på flere forskellige hold i Nivå Gymnastikforening, hvor jeg også selv som barn/teenager gik til idrætsgymnastik på eliteniveau i næsten 10 år. Derudover har jeg stiftet kendskab til springgymnastikken i USG i København, hvor jeg også var konkurrencegymnast i nogle år. Jeg håber, at jeg som træner kan videregive den glæde, jeg har/har haft ved foreningsgymnastik både i form af sjov og ballade, men også glæden ved at lære nye tricks.


Lene.jpeg

Instruktør: Lene Ploug

Jeg er 33 år. Mor til 2. Jeg er har undervist i spring/rytme gymnastik i snart 18 år. Halvdelen af tiden har jeg undervist i konkurrence gymnastik som jeg også selv har dyrket i mange år og den anden halvdel har været i opvisnings gymnastik. Jeg glæder mig til at udfordre børnene, gøre dem dygtige og glade for at dyrke spring/rytme gymnastik.


Klara.png

Instruktør: Sofie Adamson

Hej, mit navn er Sofie og jeg er 17 år gammel og går i 2.g på Roskilde Katedralskole. Jeg skal i år være træner på Spring Basis og Spring Let Øvet, disse hold har jeg været træner på de sidste par år og glæder mig til at være en del af den udvikling som forekommer på holdene. Jeg er selv “gammel” gymnast, hvilket er det der har drevet mig til at blive træner, og give min erfaring videre til de kommende gymnaster. Glæden ved at springe, ser jeg frem til at give videre til både nye og kendte ansigter i kommende sæson. Det bliver en fornøjelse at starte sæsonen igen.


Kathrine.jpg

Hjælpetræner: Amanda

 


Drea.jpg

Hjælpetræner: Isabella

Torsdag kl. 18.45 - 20.15

Dåstrup Hallen

Lang sæson
september - maj

Max. 30 deltagere

Pris: 750 kr.