Holdet er for drenge og piger - letøvede og øvede - i alderen 9-13 år, som er klar på gymnastiske udfordringer og på at give den max gas. Der vil blive øvet spring på både airtrack og minitrampolin, og det forventes at gymnasterne på forhånd kan udføre: en kolbøtte uden at bruge hænderne til at komme op, stå på hænder opad en væg, vejrmølle, araberspring, ophop i mini-trampolin og salto med modtagning i mini-trampolin.

For at gøre træningen sjovere og for at højne sikkerheden for alle parter, vil det desuden være et krav, at barnet kan høre efter, koncentrere sig og følge enkle regler. Da der vil være fokus på god teknik, vil der blive brugt en del tid på grundtræning og forøvelser til sværere spring.

Der er 30 pladser på holdet, som tildeles efter først-til-mølle-princippet. Da vi planlægger træningen med afsæt i ovennævnte letøvede/øvede niveau, vil vi forbeholde os retten til at rykke gymnaster til foreningens andre hold, fx basis-springholdet, hvis vi vurderer, at deres niveau passer bedre der. Det er målet, at gymnasterne i slutningen af sæsonen kan fremvise flotte spring på airtrack og i mini-trampolin. Vi glæder os til en fed sæson!


Kristine.jpg

Instruktør: Marie Grønkjær

Hej, mit navn er Marie, og jeg er 30 år. Jeg har været træner på Spring/rytme-mix-holdet i Viby IF sidste år og har tidligere været træner på flere forskellige hold i Nivå Gymnastikforening, hvor jeg også selv som barn/teenager gik til idrætsgymnastik på eliteniveau i næsten 10 år. Derudover har jeg stiftet kendskab til spring -gymnastikken i USG i København, hvor jeg også var konkurrencegymnast i nogle år. Jeg håber, at jeg som træner kan videregive den glæde, jeg har/har haft ved foreningsgymnastikken både i form af sjov og ballade, men også glæden ved at lære nye tricks.


Freja.png

Instruktør: Lene Ploug

Jeg er 33 år. Mor til 2. Jeg er har undervist i spring/rytme gymnastik i snart 18 år. Halvdelen af tiden har jeg undervist i konkurrence gymnastik som jeg også selv har dyrket i mange år og den anden halvdel har været i opvisnings gymnastik. Jeg glæder mig til at udfordre børnene, gøre dem dygtige og glade for at dyrke spring/rytme gymnastik.


Klara.png

Instruktør: Sofie Adamson

Hej jeg hedder Sofie, og jeg er 16 år gammelJeg er ”gammel” gymnast og synes at det er noget at det sjoveste man kan lave.  I min fritid går jeg til klaver og træner i roskilde. Det her er mit 3. år som hjælpetræner til gymnastik springhold.
Jeg glæder mig meget til at se dig på mit hold.


Kathrine.jpg

Hjælpetræner: Amanda

 


Drea.jpg

Hjælpetræner: Isabella

Torsdag kl. 18.45 - 20.15

Dåstrup Hallen

Lang sæson
september - maj

Max. 30 deltagere

Pris: 750 kr.