Er du mellem 8 og 12 år og kunne du godt tænke dig at lære at springe er dette hold lige noget for dig. Du behøver nemlig ikke at have gået til gymnastik før eller kunne springe.

Efter opvarmning vil vi øve korrekte kolbøtter, vejrmøller og håndstand. MIni-trampolinen og airtrack vil også blive brugt og vi håber, at vi hen mod slutningen af sæsonen kan lave salto og araberspring.

Vi forventer, at gymnasterne møder friske og med gå på mod samt at de hører efter og kan følge enkelte regler så træningen bliver sjov for alle.


Kristine.jpg

Instruktør: Maria Olsson

Jeg hedder Maria Olsson, og jeg er 20 år gammel. Jeg har lige afsluttet 3g på Roskilde Katedralskole, og jeg skal det kommende år 2018-19 være hjælpetræner på holdet: Spring Basis, hvilket jeg mener bliver mega fedt. Jeg har selv erfaring med gymnastik, da jeg har dyrket spring gymnastik i hele mit lig både i Gadstrup Teamgym og nu på senior hold i Taastrup. Jeg glæder mig utrolig meget til at lære jeres børn at kende og lære dem omkring spring gymnastik. Vi ses til nogle gode træninger!


Freja.png

Instruktør: Christine Juhl

Hej
MIt navn er Christine og jeg er 18 år gammel. Jeg skal efter sommerferien være hjælpetræner på holdet: Spring basis, hvilket jeg ser meget frem til . Jeg har selv dyrket springgymnastik i 14 år i Gadstrup Teamgym (nuværende Roskilde Teamgym), og jeg glæder mig derfor til, at kunne videregive min viden og erfaringer til jeres børn, og ikke mindst til at lære dem at kende. Jeg håber det bliver en sæson fyldt med mange gode oplevelser :)


Klara.png

Instruktør: Sofie Adamson

Hej jeg hedder Sofie, og jeg er 16 år gammel. Jeg er "gammel" gymnast og synes det er noget af det sjoveste man kan lave. 
I min fritid går jeg til klaver og træner i Roskilde. Det her er mit 4. år som hjælpetræner til gymnastik springhold.
Jeg glæder mig meget til at se dig på mit hold.


Kathrine.jpg

Hjælpetræner: Amanda

 


Drea.jpg

Hjælpetræner: Isabella

Torsdag kl. 18.00 - 19.15

Dåstrup Hallen

Lang sæson
september - maj

Max. 20 deltagere

Pris: 700 kr.