Hej Alle

Spring basis er et gymnastikhold for friske drenge og piger i alderen 8-12 år. Det er et hold, hvor der er plads til alle niveauer, og der vil derfor blive lavet stationer i forskellige sværhedsgrader. Selvom det er et hold for alle, så er der en forventning om, at man møder til træningerne og at man deltager aktivt. Der vil altid være et par træninger, som man er forhindret i at deltage i, og det er der selvfølgelig også plads til. På spring basis bliver der både sprunget og lavet rytme, og der vil i slutningen af sæsonen være en opvisning i Viby, hvor gymnasterne har mulighed for at vise, hvor meget de har lært. Vi glæder os meget til en sæson fyldt med gode oplevelser, udvikling og grin, og så glæder vi os til at se jer efter sommerferien.


Christine.jpg

Instruktør: Christine Juhl

Hej
Mit navn er Christine og jeg er 20 år gammel. Jeg skal igen i år være instruktør på Spring Basis og Spring Let Øvet, hvilket jeg ser meget frem til. Det var en stor succes sidste år, og jeg håber derfor at vi kan gentage denne succes i år.

Jeg har selv dyrket springgymnastik i 14 år i Gadstrup teamgym (nuværende Roskilde Teamgym) og jeg glæder mig derfor meget til, at kunne videregive min viden og erfaringer til jeres børn. Desuden glæder jeg mig til både at se nye og kendte ansigter efter sommerferien, og jeg glæder mig til at lære jer alle sammen at kende. Jeg håber det bliver en sæson fyldt med mange gode oplevelser - jeg vil ihvertfald gøre mit for, at jeres børn nyder at være til træning:)


Klara.png

Instruktør: Sofie Adamson

Hej, mit navn er Sofie og jeg er 17 år gammel og går i 2.g på Roskilde Katedralskole. Jeg skal i år være træner på Spring Basis og Spring Let Øvet, disse hold har jeg været træner på de sidste par år og glæder mig til at være en del af den udvikling som forekommer på holdene. Jeg er selv “gammel” gymnast, hvilket er det der har drevet mig til at blive træner, og give min erfaring videre til de kommende gymnaster. Glæden ved at springe, ser jeg frem til at give videre til både nye og kendte ansigter i kommende sæson. Det bliver en fornøjelse at starte sæsonen igen.


Kathrine.jpg

Hjælpetræner: Amanda

 


Drea.jpg

Hjælpetræner: Isabella

Torsdag kl. 18.00 - 19.15

Dåstrup Hallen

Lang sæson
5. september - 2. april

Max. 20 deltagere

Pris: 700 kr.