På mini-spring skal vi øve alle de basale øvelser inden for spring/rytme gymnastik.
Vi skal derfor øve os i kolbøtter, stå på hænder, lave vejrmøller, hoppe med samlet afsæt i minitrampolin, øve forskellige spring i minitrampolin og lave rytmiske serier til musik. Holdet er for de gymnaster, der gerne vil lære at lave spring/rytme gymnastik. Fokus vil derfor være på at have det sjovt, mens vi øver gymnastik og ikke så mange lege. Holdet er for både drenge og piger. Vi glæder os til en sjov og lærerig sæson.


Maria.jpg

Instruktør: Marie Grønkjær

Hej, mit navn er Marie, og jeg er 32 år. Jeg har været træner på spring/rytme-mix-holdet i Viby IF i fire år og har tidligere været træner på flere forskellige hold i Nivå Gymnastikforening, hvor jeg også selv som barn/teenager gik til idrætsgymnastik på eliteniveau i næsten 10 år. Derudover har jeg stiftet kendskab til springgymnastikken i USG i København, hvor jeg også var konkurrencegymnast i nogle år. Jeg håber, at jeg som træner kan videregive den glæde, jeg har/har haft ved foreningsgymnastik både i form af sjov og ballade, men også glæden ved at lære nye tricks.


Lene.jpeg

Instruktør: Lene Ploug

Jeg er 33 år. Mor til 2. Jeg er har undervist i spring/rytme gymnastik i snart 18 år. Halvdelen af tiden har jeg undervist i konkurrence gymnastik som jeg også selv har dyrket i mange år og den anden halvdel har været i opvisnings gymnastik. Jeg glæder mig til at udfordre børnene, gøre dem dygtige og glade for at dyrke spring/rytme gymnastik.


Instruktør: Lykke Møller Iversen

Jeg er mor til 3 livsglade unger, som elsker at tumle og være vilde. Det er det vigtigt for mig, at de kommer til at bevæge sig og udfordre deres krop, så de bliver ved med at opdage, hvor forunderlig den er. Da vi flyttede til Viby i 2011 var der ikke plads på forældre/barn holdet, og jeg besluttede mig derfor for selv at melde mig som instruktør. Jeg blev så glad for det, at jeg har valgt at forsætte, og har siden haft puslinge, forældre/barn og indskolings hold. I år har jeg et forældre/barn hold og holdet for børn i 0.-3. klasse.


Kathrine.jpg

Hjælpetræner: Nikoline

 


Drea.jpg

Hjælpetræner: Sofie

Torsdag kl. 17.00 - 18.15

Dåstrup Hallen

Mellem sæson
5. september - 30. april

Max. 35 deltagere

Pris: 600 kr.