50+ mix er et hold med hensynstagen
Vi har ikke øvelser med løb, hop og spring

Vi skal holde os igang med motion hele livet. Gymnastik styrker kroppens muskler og led, og gør os bevægelige. Og med bare en times gymnastik om ugen, plus inspiration til at fortsætte med nogle øvelser selv, vil du mærke en forbedring i den almen tilstand.

Jeg har et program for de store muskelgrupper hver gang. Øvelserne får hurtigt pulsen op, og vi fortsætter med flere spændende øvelser, som styrker balancen og kroppens smidighed.

Med super god musik, inspirerer det os til at yde det maximale. Jeg har håndvægte og rodondo bolde med hver gang, såvel som flere former for elastikker. Og med stående og liggende øvelser, bliver alle sanser styrket.


Ingrid 50+.JPG

Instruktør: Ingrid Poulsen

Jeg har altid været interesseret i bevægelse, og gymnastik, og derfor var det første vi gjorde, da vi flyttede til Viby (Assendløse), at melde os ind i Viby IF. for at gå til gymnastik.

Jeg er uddannet idrætslærer, og har undervist børn i springgymnastik, i flere gymnastikforeninger. Jeg er nu nået den alder, hvor det er rigtig dejligt, at kunne fortsætte med voksenhold. Jeg har i flere år undervist det dejlige 50+ hold i Viby IF.
Det er et mix-hold, som alle kan nyde at være en del af.
Jeg glæder mig hver mand til at komme i vores fantastisk dejlige gymnastiksal med nyt musikanlæg og nye omklædningsrum. Omgivelserne, og det inspirerende 50+ hold, giver mig en god energi til fælles gymnastik og samvær.
Jeg kan lide at tilrettelægge gymnastikprogrammet, så alle kan være med, selvom der er knas med knæet, ryggen eller skulder…
Der vil være styrkende øvelser så alle får en god gymnastiktime!

Jeg ser frem til endnu en god sæson.

Mandag kl. 18.00 - 19.05

Peder Syv Skolen
Den Store Sal

Mellem sæson
2. september - 27. april

Max. 30 deltagere

Pris: 575 kr.