50+ mix er et hold med hensyn-tagen
Vi har ikke øvelser med løb, hop og spring

Vi skal holde os igang med motion hele livet. Gymnastik styrker kroppens muskler og led, og gør os bevægelige. Og med bare en times gymnastik om ugen, plus inspiration til at fortsætte med nogle øvelser selv, vil du mærke en forbedring i den almen tilstand.

Jeg har et program for de store muskelgrupper hver gang. Øvelserne får hurtigt pulsen op, og vi fortsætter med flere spændende øvelser, som styrker balancen og kroppens smidighed.

Med super god musik, inspirerer det os til at yde det maximale. Jeg har håndvægte og rodondo bolde med hver gang, såvel som flere former for elastikker. Og med stående og liggende øvelser, bliver alle sanser styrket.


Ingrid 50+.JPG

Instruktør: Ingrid Poulsen

Jeg har altid været interesseret i bevægelse, og gymnastik, og derfor var det første vi gjorde, da vi flyttede tilViby (Assendløse), at melde os ind i Viby IF. for at gå til gymnastik.
Jeg er idrætslærer, og har undervist mange skole elever, og er nu nået til den alder, hvor det er rigtig dejligt at kunne fortsætte med voksenhold.
Jeg skal nu starte på fjerde sæson i Viby IF med 50+ mix.
Jeg glæder mig hver mandag til at komme i vores fantastisk dejlige gymnastiksal, med nyt musikanlæg. Omgivelserne, og det inspirerende 50+ hold giver mig en god energi til fælles gymnastik og samvær.
Jeg kan lide at tilrettelægge gymnastikprogrammet, så alle kan være med, selvom der er knas med knæet, ryggen eller skulder.... der vil være styrkende øvelser, så alle får en god gymnastik time ud af det.
Jeg ser frem til en god sæson med 50+ i Peder 7 skolens gymnastiksal i Viby.

Mandag kl. 16.45 - 17.45

Peder Syv Skolen
Den Store Sal

Kort sæson
september - marts

Max. 30 deltagere

Pris: 550 kr.