Bevægelse og koordination er med til at give os alle en bedre kropsforståelse. I alle aldre bliver evnen til at bruge
sin krop større, hvis vi udfordre den. Derfor er et forældre/barn hold et godt sted at starte, da man har sin mor eller far med som tryghed og støtte. Samtidig får man også en større forståelse af hvor meget barnet kan uden at man
behøver at bekymre sig, som forældre. Fantasi og sjov vil være nogle af byggestenene i timernes opbygning. Vi vil udnytte de faciliteter vi har i Dåstrup hallen til alt det der ikke er muligt hjemme i stuen. Vi skal løb, leg og tumle samt udfordre balancen og styrke kroppen på redskabsbaner. Rytmik, håndredskaber og hverdagsting vil blive introduceret i vores timer sammen.

I foråret deltager holdet i foreningens forårsopvisning. Det er valgfrit at deltage, men det er en hyggelig og spændende dag, hvor vi får lov at vise vores familier og venner, hvor meget vi har lært. I den forbindelse får ens opvisningstøj. Foreningen giver 50 kr til tøjet, men der plejer at være egenbetaling på omkring 100-150 kr. Efter opvisningen der tøjet jeres.
Det er som regel kun børnene der får opvisningstøj.

Jeg glæder mig til inspirerende sjov og leg. 


Freja.png

Instruktør: Lykke Møller Iversen

Jeg er mor til 3 livsglade unger, som elsker at tumle og være vilde. Det er det vigtigt for mig, at de kommer til at bevæge sig og udfordre deres krop, så de bliver ved med at opdage, hvor forunderlig den er. Da vi flyttede til Viby i 2011 var der ikke plads på forældre/barn holdet, og jeg besluttede mig derfor for selv at melde mig som instruktør. Jeg blev så glad for det, at jeg har valgt at forsætte, og har siden haft puslinge, forældre/barn og indskolings hold. I år har jeg et forældre/barn hold og holdet for børn i 0.-3- klasse.

Torsdag kl. 16.00 - 17.00

Dåstrup Hallen

Mellemlang sæson
5. september - 30. april

Pris: 550 kr.