Vil du trives godt og have et godt liv, så er konditions- og styrketræning med fokus på vejrtrækning det der skal til. Jo stærkere din krop er, jo bedre forbrænding har du, det handler derfor om at have en korrekt balance mellem muskler og fedtvæv. Din muskelmængde er en afgørende indikator for, hvor gammel din krop er rent biologisk. En god kondition og korrekt vejrtrækning bidrager til at kroppen kan forsynes med alt den ilt kroppens celler har brug for.
Derfor har jeg fokus på kondition, styrke, balance, smidighed, vejrtrækning
Jeg vil sørge for, at du efter hver træning har fået gennemarbejdet alle kroppens muskelgrupper, at din puls kommer i vejret, så konditionen forbedres, at din balance udfordres, at dine muskler bliver strakt ud, så smidigheden forbedres, at du når træningen er slut kan gå hjem med ny energi og velvære i kroppen og måske også i sjælen i form af "god samvittighed".

Dette vil ske gennem tempofyldt grundtræning, små sociale aktiviteter, styrketræning med redondobold, bodybar, håndvægte, elastikker, hulahopring, kettlebell og mange andre redskaber, intervaltræning og strækøvelser.

Dette hold er både for mænd og kvinder


Sille-cartoon.png

Instruktør: Lisbeth Nielsen

Jeg har i mange år været instruktør i Viby IF Gymnastik og har gennem årene haft gymnastik i alle aldersgrupper.

Til daglig arbejder jeg i et større medicinalfirma. Jeg synes det er meget vigtigt, at kroppen bliver brugt, når man som jeg selv, sidder hele dagen på et kontor og rent fysisk kan beskrives som temmelig inaktiv. Derfor bruger jeg selv meget tid på gymnastik, yoga og løb.
Af gymnastikuddannelse har jeg igennem al den tid jeg har undervist taget en lang række kurser.

Mandag kl. 17.45 - 19.15

Peder Syv Skolen
Den Store Sal

Kort sæson
september - marts

Max. 30 deltagere

Pris: 700 kr.