Hele familien i bevægelse (1 - 2 voksne med egne børn/børnebørn)

- Har du lyst til at få sved på panden, rørt musklerne og hygget dig?
- Og gøre det sammen med din familie?

Så er dette holdet for dig.

Vi mødes ca. hver anden søndag til en times bevægelse, der består af en sjov fantasirejse krydret med alle slags motoriske bevægelser og en halv times redskabsbane. 

Holdets målgruppe er forældre/bedsteforældre med egne børn/børnebørn. Alle aldersgrupper er velkomne, og vi tilpasser øvelserne, så alle bliver udfordret. 

Sidste år var børnene i alderen 6 måneder til 10 år, og det var super fedt for alle. 

Jeg håber, at vi ses!!!!

Træning følgende søndage: 23/9, 7/10, 4/11, 18/11, 2/12, 16/12, 13/1, 27/1, 10/2, 10/3, 24/3 - Vi deltager i opvisningen, 7/4. 


Kristine.jpg

Instruktør: Jeanette Schmidt

Jeg hedder Jeanette og bor i Viby med min mand Jacob og mine 2 sønner Lucas på 8 år og Victor på 5 år og Oskar på 1,5år. Jeg har altid været gymnast og har haft mange forskellige hold. Særligt rytme- og børnehold har altid været lige mig. Jeg glæder mig til at starte min 4. sæson i Viby, hvor jeg har skabt et familiehold, hvor aktive og travle børnefamilier kan få rørt sig og være sammen på én og samme tid.

12 Søndage i sæsonen
kl. 08.30 - 09.30

Dåstrup hallen

Kort sæson
september - maj

Pris: 500 kr.